دسترسی آسان به محصولات و تولیدات KHAMENEI.IR از جمله پیامکهای خبری و تصاویر دیدارها، کلیپهای صوتی و متن زندگینامه از دیگر امکانات این نرمافزار است.
این برنامه را از پیوندهای زیر دریافت کنید. اندروید | آیاواس
ادامه مطلب
سپیدار خبر |
||||||||||||||||||
|
به گزارش سپیدار خبر از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای. در آستانه فرا رسیدن سال جدید، نرمافزار تلفنهمراه KHAMENEI.IR شامل آرشیو تمامی سخنرانیها و پیامهای رهبر انقلاب در ۲۵ سال اخیر، برای سیستمعاملهای اندروید(Android) و آی.او.اس (IOS) منتشر شد.
کاربران محترم در این برنامه میتوانند علاوه بر دریافت بهلحظهی آخرین رویدادهای مرتبط با رهبر انقلاب، متن کامل تمامی بیانات، پیامها، نامهها و خاطرات ایشان از سال ۶۸ تا امروز را به صورت آفلاین و با قابلیت جستجوی پیشرفته، بر روی گوشی تلفن همراه خود داشته باشند.
دسترسی آسان به محصولات و تولیدات KHAMENEI.IR از جمله پیامکهای خبری و تصاویر دیدارها، کلیپهای صوتی و متن زندگینامه از دیگر امکانات این نرمافزار است. این برنامه را از پیوندهای زیر دریافت کنید. اندروید | آیاواس ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 اسفند 1393برچسب:رونمایی,از نرمافزار ,تلفنهمراه KHAMENEI,IR ,سپیدار خبر,سپیدار آنلاین, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
سپیدار خبر: جولان سفیران در استان باید پاسخ داده شود/ پیگیری می شود:
آمدن دیپلمات های خارجی برای استان خراسان جنوبی حائز اهمیت است ولی اینکه چگونه باعث شویم تا حرمت و اخلاص این مردم شکسته نشود مهم است.
به گزارش سپیدار خبر از خاورستان، میزبانی مردم خراسان جنوبی همیشه زبان زد مسئولان و مدیران بوده و هست ولی متأسفانه برخی ها از این میزبانی و شاید اخلاص این مردم کمال استفاده را می برند و مسئولان بدون هیچ توجهی از کنار آن می گذرند.
آمدن دیپلمات های خارجی برای استان خراسان جنوبی حائز اهمیت است ولی اینکه چگونه باعث شویم تا حرمت و اخلاص این مردم شکسته نشود مهم است.
سفر سفیر سوئیس به عنوان اولین دیپلمات خارجی در بیرجند نه تنها هیچ گونه اثری برای استان نداشت بلکه با حضورش در امور حکومتی ما نیز دخالت کرد.
با آمدن وی اغلب مسئولان استان جلساتی با وی داشتند و در نهایت با گفتن این جملات که" برای ارتباط با کشور من، باید با آمریکا توافق خوبی داشته باشید و بنده در ایام چیدن زعفران دوباره به استان خراسان جنوبی سفر خواهم کرد،" اولین توهینی بود که نثار کشور ایران و مردم با اخلاص خراسان جنوبی شد و این چیزی نبود جز ساده گیر آوردن مسئولان استان.
متأسفانه اینکه چرا مسئولان در قبال این سخنان حرفی به میان نیاوردند و کام از کام سخن نگفتند سوالی است که باید از خودشان پرسید! اما آنچه باید گفت این است که آیا سفرای زحمتکش ما در دیگر کشورها میتوانند در خصوص مسائل اینچنینی دخالت کنند یا خیر؟
با سفر سفیر سوئیس به استان همه خوشحال بودند اما غافل از اینکه آمد و نقش خود را به خوبی و در راهی که خودش خواست ایفا کرد و رفت.
دومین توهینی که در عرض چند ماه به کشور ایران و مسئولان استان وارد شد سخنان سفیر افغانستان بود که تنها در این باب مدیر گمرک استان در گوشه ای به نقد آن برخواست. سفیر افغانستان در همه ی جلساتی که با مسئولان و نخبگان و دانشگاهیان استان برگزار کرد بلا استثنا این جمله خود را مرتب تکرار کرد و آن این بود:" به دلیل اینکه کالاهای بی کیفیت و همچنین قاچاق از مرزهای ایران وارد افغانستان می شود باعث شده است تا بازارچه ها بسته شوند."
با اینکه بارها و بارها این جمله بیان شد ولی هیچ کدام از مدیران استان در قبال این حرف موضع گیری نکرند و ساده از کنار آن گذشتند.
اما باید گفت، تا جایی که ما یادمان است کالاهای قاچاق ازافغانستان وارد بازار ایران می شد نه از ایران به بازار افغانستان. کشور افغانستان در سال جاری چندین بار از جمله در تاریخ 93/10/11 با بستن مرز باعث شد تا 200 کامیون حامل سوخت کشور در پشت مرزها معطل و منتظر تصمیمات مقامات کشور افغانستان شوند که البته در این خصوص نیز هیچ یک از مسئولان کشوری موضعگیری نکردند که نکردند. شرح کامل خبر را در اینجا بخوانید . جای این سوال باقی است که آیا محصولات تولیدی کشور ایران واقعا بی کیفیت است و مردم ایران اکنون نقش قاچاقچی را بازی می کنند؟ که پاسخ این سوال را نیز باید مسئولان جواب دهند البته اگر می شنوند.
بدون تردید کشور ایران از جمله کشورهایی است که اگر عهدی و توافقی را منعقد کند طبق آن عمل می کند و البته در این راستا کوتاهی برخی افراد را نمی توان به مخدوش کردن عهد نسبت داد ولی آنچه در جهان مطرح می باشد و همیشه نیز اینگونه بوده است اینکه ایران در قبال همه ی کارشکنی های دشمنان محکم بر عهدش استوار است.
در این بین استان خراسان جنوبی نیز که دارای مردم ساده دلی است و بعضا از همین ویژگی استفاده های سوئی شده است 430 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغاستان دارد که در این میان با چهار بازارچه مرزی امورات مرزنشینان استان تعمین می شود ولی متأسفانه با بسته شدن سه بازراچه توسط مقامات کشور همسایه این امورات مختل گردیده که بارها از طریق صدا و سیما شاهد آن بوده ایم.
سفیر افغانستان با بیان اینکه " برخی از مقامات کشورم این اعتقاد را دارند که از این مرزها کالای بی کیفیت و قاچاق وارد می شود " مُهری را بر ادعای بسته بودن مرزها گذاشت ولی در این خصوص مسئولان استان نه تنها متوجه نشدند بلکه واکنشی نیز در جواب آن ارائه نکردند.
اینکه فردی بیاید و در امورات کشور عزیزمان دخالت کند جای هیچگونه بخششی را نمی گذارد مگر اینکه از گفته ی خود پشیمان شود. پاسخ های مسئولین در این زمینه نیز می تواند نقطه ی عطفی باشد برای به اوج رسیدن کشور و به خصوص استان خراسان جنوبی. سایت خاورستان این آمادگی دارد که پاسخ های مسئولین استان را در این رابطه جویا شود. امیدواریم استان خراسان جنوبی به محل جولان برخی افراد تبدیل نشود که بخواهند از این استان خود را مطرح کنند که جز میسر نخواهد شد جز با هوشیاری و تیزبینی مسئولان زحمتکش استان که تا اکنون از انجام آن دریغ نکردند. انتهای پیام/ط ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 اسفند 1393برچسب: توهین سفیر افغانستان ,به کشور ایران ,که مسئولان ساده ,از کنارش گذشتند/ ,مسئولیت این بی تدبیری, توهین استان, خراسان جنوبی, بیرجند ,سفیر افغانستان ,نصیر احمد نور ,کالا بی کیفیت, سپیدار آنلاین,سپیدار خبر,قاچاق ,مرز, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
سپیدار خبر: سرپرست مرکز مدیریت حوادث خراسان جنوبی:
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی خراسان جنوبی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جزو پانزدهمین دانشگاه کشو است که اورژانس هوایی در آن راه اندازی شده است.
به گزارش خبرنگار سپیدار خبر از خاورستان؛ علی دلخروشان سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی خراسانجنوبی در مراسم افتتاحیه اورژانس هوایی استان اظهار کرد: در سطح کشور یک بالگرد تخصصی به عنوان مینیکوپتر فقط در اختیار اورژانس تهران قرار گرفته است.
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جزو پانزدهمین دانشگاه کشور است که اورژانس هوایی در آن راه اندازی شده است سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی خراسانجنوبی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جزو پانزدهمین دانشگاه کشور است که اورژانس هوایی در آن راه اندازی شده است، یادآور شد: اندیکاسیونهای پرواز این بالگرد بسیار خاص هستند و اینگونه نیست که هر مریضی به وسیله این بالگرد منتقل شود.
دلخروشان افزود: حدود 150 کیلومتر شعاع پرواز این بالگرد به صورت رفت و برگشت است .
وی با اشاره به هدف ایجاد اورژانسهوایی که خدمات تخصصی بسیار مهم در استان است ادامه داد: با توجه به پراکندگی در سطح استان و صعبالعبور بودن بعضی از مسیر ها؛ این اورژانس افتتاح شد.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی خراسانجنوبی با بیان اینکه هماهنگی برای استارت و تیکآف این بالگرد بر عهده حوزه فوریتهای دانشگاه خواهد بود ابراز داشت: پرواز و عدم پرواز این بالگرد بر عهده حوزه نظارت بر این بالگرد است.
در صورت لزوم آمبولانس زمینی نیز همزمان با انجام یک ماموریت اورژانسی فعال خواهد شد دلخروشان با اشاره به اینکه در صورت لزوم آمبولانس زمینی نیز همزمان با انجام یک ماموریت اورژانسی فعال خواهد شد تصریح کرد: اگر زمانی اورژانس هوایی در ماموریتی دچار حادثهای شد؛ اورژانس و یگان زمینی نیز این ماموریت را بر عهده خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه مبلغ قرارداد بالگرد اورژانس هوایی به صورت دو ماه منعقد شده گفت: بستن این نوع قرارداد در سطح کل کشور یکسان است و پانزدهم اردیبهشتماه 1394 این قرارداد به پایان خواهد رسید و این قرارداد دوباره تمدید خواهد شد.
انتهای پیام/ ر ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 اسفند 1393برچسب: بیرجند به جمع دارندگان اورژانس,هوایی کشور ,پیوست, خراسان جنوبی ,پرواز ,اورژانس هوایی ,بالگرد بیرجند,سپیدار خبر,سپیدار آنلاین, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ سه شنبه 26 اسفند 1393برچسب: مانور نوروزی پلیس, در خراسانجنوبی/ تصویری ,خراسان جنوبی ,مانور ,نوروزی, پلیس,سپیدار آنلاین, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
خطیب جمعه تهران:ایران حامی تمامیت ارضی عراق است خطیب جمعه تهران به اظهارات دردسرساز دستیار روحانی که حتی باعث تحریک مقامات عراقی نیز شده بود واکنش نشان داد. به گزارش sepidarkhabar.tk صراط: امام جمعه موقت امروز تهران با تاکید براینکه جمهوری اسلامی ایران حامی تمامیت ارضی عراق است، گفت: کمکهای ایران به عراق برای ناکام گذاشتن دشمنان در تجزیه این کشور است.
به گزارش صراط، «علی یونسی» دستیار ویژه رییس جمهور در «امور اقوام و اقلیتهای مذهبی»، روز یکشنبه گذشته در مراسمی موسوم به «همایش بزرگ هویت ایرانی» در «مرکز همایشهای بینالمللی رایزن» سخنانی را بیان کرد که به دردسری تازه برای دیپلماسی کشورمان تبدیل شد و اظهارات خطیب جمعه تهران نیز واکنشی به آن قلمداد می شود. علی یونسی گفته بود، «در حال حاضر عراق نه فقط حوزه تمدنی نفوذ ماست بلکه هویت، فرهنگ، مرکز و پایتخت ماست و این مسئله هم برای امروز است و هم گذشته. چرا که جغرافیای ایران و عراق غیر قابل تجزیه است و فرهنگ ما غیر قابل تفکیک است. پس ما یا باید با هم بجنگیم و یا یکی شویم». این اظهارات واکنش تند عراق را به همراه داشت به طوری که «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه این کشور تاکید کرد که عراق به هیچ دولت و کشوری اجازه نداده و نخواهد داد که حاکمیتش را نقض کند. وی در واکنش به اظهارات «علی یونسی» دستیار ویژه «حسن روحانی» در امور اقلیتهای دینی و مذهبی که از «امپراطوری ایران به پایتختی بغداد» سخن گفته، به روزنامه «الشرق الاوسط» گفت: عراق دارای حاکمیت کامل است و به هیچ طرفی چه ایران و چه غیر از آن اجازه نداده و نخواهد داد که این حاکمیت را نقض یا در امور داخلی این کشور دخالت کند. به گزارش فارس، خطیب جمعه تهران با تبریک به ارتش و نیروهای مردمی عراق به خاطر پیشروی در صلاحالدین و تکریت اظهار داشت: امیدوارم خداوند به مردم و ارتش عراق صبر عطا کند تا زمانی که ریشه داعش از این کشور به کلی نابود شود و مطمئن باشند که خداوند به آنان کمک خواهد کرد. خطیب نماز جمعه تهران افزود: ایران اسلامی دولتی است که در عرصه مبارزه با تروریستها آنگاه که دولتهای مستکبر ذرهای به عراق کمک نکردند، در عرصه مستشاری و دیگر عرصهها به میدان آمد و به عراق کمک کرد. وی تصریح کرد: ایران حامی تمامیت ارضی عراق است و کمکهای ایران به این کشور برای این است که دشمنان را در تجزیه عراق ناکام بگذارد، ما نه تنها مرزهای عراق را به رسمیت می شناسیم بلکه مرزهای همه جهان و مرزهای بین المللی را محترم میشناسیم و فقط یک رژیم را زیر این آسمان رژیم جعلی، اشغالگر و غاصب میدانیم که آن هم نظام صهیونیستی اسرائیل است. خطیب موقت نماز جمعه تهران بر همین اساس یادآور شد: برادران عراقی ما بدانند که جمهوری اسلامی ایران همراه آنان است برای ساختن عراقی سرافراز و سربلند تا عراق بتواند در برابر همه توطئههای دشمنان مقاوم باشد و ایستادگی کند. وی با اشاره به 24 اسفند سال 63 که منافقان مکار صدام جنایتکار اقدام به بمبگزاری در نماز جمعه تهران کردند گفت: در آن روز که مقام معظم رهبری خطیب نماز جمعه بودند، در اثر انفجار بمب 14 نفر از نمازگزاران به شهادت رسیدند و 68 نفر نیز مجروح شدند. آیتالله خاتمی همچنین مرحوم مرتضاییفر آن زمان دست آقا را از تریبون کنار کشیدند ولی این خطیب شجاعانه پشت تریبون آمد و آن روز استقامت شما مردم تهران مایه مباهات شد، تکههای بدن عزیزانی که به شهادت رسیدند روی درختها و دیوارهای دانشگاه تهران دیده میشد و شما مردم با عزاداری شعار «حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست» سر دادید، آن خطیب گرانقدر که امروز زعامت ایران اسلامی و راهنمایی جهان تشیع را برعهده دارد زینت خطابه جمعه شد. وی با اشاره به روز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و لزوم بزرگداشت شهدا، گفت: روز بزرگداشت شهیدان روز بیعت با آنان است و کسانی که در هر عرصهای اعم از سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به این کشور خیانت میکنند بدانند که بیتردید به خون شهدا خیانت کردند، از سنتهای حسنه ملت عزیز ایران برپایی یادوارههای شهداست که باید هرچه باشکوهتر برپا شود و در این یادوارهها هم بایستی از آرمان شهیدان گفته شود. خطیب موقت نماز جمعه امروز تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مذاکرات هستهای، اظهار داشت: مقام معظم رهبری تیم مذاکرهکننده را تایید کردند و امین خواندند لکن گفتند که نگرانند چون ما با یکسری افراد درست و حسابی طرف نیستیم بلکه ما با یکسری حقهباز طرفیم، با یکسری افراد مکار طرفیم، آنان پیروز شوند هیچ اصلی را نمیشناسند و پیمان سرشان نمیشود. وی ادامه داد: روز گذشته اوباما بار دیگر تحریم های 20 ساله ایران را تمدید کرد، معنای این اقدام آن است که این افراد اصلا به اخلاق سیاسی پایبند نیستند، ما نمیدانیم آینده این مذاکرات چه میشود اما میخواهم به صراحت به ملت ایران بگویم که تاکنون در مذاکرات هستهای این ملت بزرگ ایران بوده که پیروز شده است، در این مذاکرات که بیش از یک سال به طول انجامیده، این شما مردم ایران هستید که چهره پیمانشکنانه و مکار آمریکا را به دنیا نشان دادید. آیتالله خاتمی در ادامه یادآور شد: متاسفانه عدهای در داخل کشور به دنبال بزک کردن چهره آمریکا هستند، میخواهند آمریکا را چهرهای صلحطلب نشان دهند اما شما مردم بزرگ ایران در مذاکرات هستهای نشان دادید که این چنین نیست، آنان همان دستهای چدنی هستند که با مخمل پوشانده شده است، عدهای در داخل کشور میگفتند برخی مدام بهانه به دست آمریکاییها میدهند، حالا که طی یک سال گذشته به دست آمریکاییها بهانه ندادید اما این مدت نشان داد که شیطنت در ژن دولتمردان آمریکا نهفته است. خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه سخنانش تصریح کرد: سخن این است که این مذاکرات یک سال و اندی گذشته بار دیگر صحبتهای ابتدای انقلاب امام خمینی (ره) را تاکید کرد که فرمودند «آمریکا شیطان بزرگ است». وی افزود: دنیا متوجه شد که آمریکا با اساس انقلاب اسلامی ایران مشکل دارد و میخواهد نظام اسلامی نباشد اما شما ملت بزرگ ایران اثبات کردید که ملتی هستید که خسته نمیشوید اما به فضل خدا دشمن را خسته خواهید کرد. آیتالله خاتمی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب طی هفته گذشته، متذکر شد: ایشان در دیدار با مسئولان محیط زیست بر حفاظت از محیط زیست تاکید خاص داشتند و آن را وظیفه حاکمیتی دانستند، ایشان از زمینخواری و اخیرا هم کوهخواری انتقاد کردند و فرمودند جرم است و مسئولان ذیربط باید در این رابطه ذرهای کوتاه نیایند. وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی باید رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را تبدیل به قانون کند، گفت: بیانات اخیر ایشان موعظه یا نصیحت نیست بلکه یک دستور است و بایستی تبدیل به یک قانون شود. وی با اشاره به آغاز سال جدید با بیان اینکه سنتهای خوب نوروزی مورد تایید است اما یادمان باشد شاد بودن به معنای شکستن خطوط قرمز خدا نیست، به مراسم چهارشنبهسوری پایان سال اشاره و تصریح کرد: ملت ما ملت فرهیختهای است، از منظر حقوقی این آتشبازیها تجاوز به حقوق دیگران محسوب میشود و از منظر شرعی نیز با توجه به اینکه مومنان را اذیت میکند، حرام است؛ از همه جوانان و بزرگترها میخواهم که در این وادیهای خطرزا وارد نشوند که بسیاری عیدها به خاطر همین آتشبازیها تبدیل به عزا شده است. آیتالله خاتمی گفت: امسال عید نوروز ما در شرایطی قرار دارد که فرزندان حضرت زهرا (س) در عزا هستند، انشالله حریم فاطمه را نگه داریم تا عاقبت بخیر شویم. وی همچنین با اشاره به اجلاس اخیر مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: هفدهمین اجلاسیه خبرگان رهبری در هفتهای که گذشت برگزار شد، در این اجلاسیه رئیس جدید خبرگان رهبری انتخاب شد، آیتالله مهدوی کنی رئیس سابق مجلس خبرگان به حق مصداق عالم ربانی بود و رئیس منتخب جدید هم حضرت آیتالله یزدی بزرگی است که سابقه درخشان علمی، مبارزاتی با طاغوت و سابقه تبعیدها دارد و از افتخارات بزرگ آیتالله یزدی نیز ولایتمداری ایشان است. خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: بنده دو دوره است که در مجلس خبرگان رهبری حضور دارم، 8 دوره انتخاب رئیس و هیات رئیسه داشتهایم، در هیچ یک از این 8 دوره به اندازه این دوره بداخلاقی از رسانهها و برخی خبرگزاریها و روزنامهها ندیدیم، به نظر میرسد آنان خبرگان را هنوز نشناختهاند در حالی که خبرگان، عالمان متعهد و فرهیخته هستند که دوره احساسات جوانی آنان هم گذشته است براساس اعتقاداتشان به فضل خدا رای میدهند. آیتالله خاتمی در بخش پایانی سخنانش یادآور شد: میخواهم تنها یک نصیحت به برخی رسانهها که نادرست در جریان انتخابات هیات رئیسه خبرگان رهبری عمل کردند، داشته باشم؛ دیدید که بسیاری از پیشبینیهای شما خلاف از آب درآمد و البته در عالم تحلیل اشکالی ندارد اما تقاضایم این است که اعضای خبرگان رهبری که در واقع سرمایههای این کشور هستند را در مسلخ حزبی و جناحیتان از بین نبرید، آنان برای کشور سرمایه هستند، خبرگان رهبری در هیچ جناحی و حزبی و جریانی به فضل خدا قرار ندارند. وی در پایان گفت: انتخابات رئیس و هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری در این دوره بسیار با صمیمت برگزار شد، از آنجا که بنده عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری هستم لذا از درون و برون خبر داشتم و باید بگویم بسیار با صمیمیت و آرامش انتخابات برگزار شد و تا نتیجه انتخابات معلوم شد کاندیداهایی که نتوانستند حائز اکثریت آرا شوند بلافاصله به فرد منتخب تبریک گفتند، این یعنی یک انتخابات خوب، امیدواریم سال آینده انتخابات مجلس و خبرگان رهبری به این شکل و بدون هیچ چالشی برگزار شود. ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ شنبه 23 اسفند 1393برچسب:دردسر دستیار روحانی, به نماز جمعه ,هم کشیده شد,دردسر دستیار روحانی به نماز جمعه, هم کشیده شد,دردسر, دستیار روحانی به نماز جمعه ,هم کشیده ,شد, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
حسین شریعتمداری: کسانی که از مذاکرات هستهای نتیجه دیگری را انتظار دارند، جغرافیای مذاکرات را آنگونه که واقعاً هست نمیبینند و به جای آن که با نگاه به «شناسنامه مذاکرات» که «غیر هستهای» است، مسیر حرکت خود را تنظیم کنند به گزارش sepidarkhabar.tk از صراط: حسین شریعتمداری در یادداشتی با عنوان "توافق هستهای محال است" نوشت:
۱- شاید کسانی این نگاه را «بدبینانه» تلقی کنند ولی همه شواهد و نشانههای موجود حکایت از آن دارند که نگاهی «واقعبینانه» است و آن، این که چالش هستهای کشورمان با حریف «نقطه پایان» ندارد و رسیدن به توافقی که در آن حق ایران اسلامی به رسمیت شناخته شده باشد، «ناممکن» و «محال» است. چرا که چالش هستهای یازده ساله با ۵+۱ و پیش از آن با تروئیکای اروپایی فقط تابلوی هستهای دارد ولی ماهیت و موضوع آن «هستهای» نیست. آمریکا چالش هستهای را بهانهای برای تحریمها میداند و تحریمها را «کارآمدترین حربه»! برای مقابله با پیشرفت و جهانشمولی ایران اسلامی تلقی میکند. حالا اگر دشمنی آمریکا با موجودیت جمهوری اسلامی ایران را هم به صورت مسئله اضافه کنیم، نتیجه میگیریم که از نگاه آمریکا و متحدانش چالش هستهای ادامه درگیریهای سی و چند ساله و از جمله، صحنه دیگری از جنگ ۸ ساله است. بنابراین، «لغو تحریمها» که در مذاکرات هستهای دنبال میکنیم، مانند آن است که از حریف انتظار داشته باشیم در میدان جنگ با ایران اسلامی، کارآمدترین اسلحه خود را زمین بگذارد! و بدیهی است که نگذاشته و نمیگذارد. کسانی که از مذاکرات هستهای نتیجه دیگری را انتظار دارند، جغرافیای مذاکرات را آنگونه که واقعاً هست نمیبینند و به جای آن که با نگاه به «شناسنامه مذاکرات» که «غیر هستهای» است، مسیر حرکت خود را تنظیم کنند، به «تابلوی مذاکرات» که آدرسی غلط میدهد چشم دوختهاند. ۲- همین دو روز پیش، رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای خبرگان به یکی از شگردهای آمریکا اشاره کرده و فرمودند؛ «هر وقتی که یک زمانی معین شده است برای پایان مذاکرات و ما به این زمان نزدیک میشویم، لحن طرف مقابل، بخصوص آمریکاییها تندتر، سختتر و خشنتر میشود، این، برای این است که جزو شگردهای اینهاست، جزو حیلهها و خدعههای اینهاست.» و اکنون، سؤال این است که چرا در طول بیش از ۱۱ سال گذشته، هر وقت به نقطه پایان نزدیک شدهایم، آمریکاییها بهانه جدیدی پیش کشیده و ساز تازهای کوک کردهاند و اجازه ندادهاند مذاکرات به نتیجه برسد؟! علت آن است که به ادامه چالش برای ادامه تحریمها نیاز دارند. سال گذشته در آغاز سال ۱۳۹۲، حضرت آقا طی سخنانی در حرمرضوی علیهالسلام به همین نکته اشاره داشته و گفتند؛ «آمریکاییها دوست ندارند گفتوگوهای هستهای تمام شود و مناقشه هستهای حل شود وگرنه چنانچه آنها مایل به اتمام این مذاکرات بودند، راه حل بسیار نزدیک و بسیار آسان بود». ۳- «دیوید فروم» کارشناس و نویسنده برجسته آمریکایی در سایت CNN مینویسد «در صورت پایان مذاکرات هستهای و رسیدن به توافق با ایران، باید تحریمها برداشته شود و این در حالی است که تحریمها با دو هدف پلکانی «تغییر رفتار- BEHAVIOR» و سپس «تغییر ساختار - STRUCTURE» نظام دینی ایران وضع شدهاند!» که البته به قول رهبر انقلاب تغییر رفتار همان تغییر ساختار است. پیش از او، «جرج فریدمن» مسئول مرکز راهبردی «استراتفور» که به باشگاه کهنهکاران CIA معروف است، تصریح کرده بود که «مشکل ما با ایران بر سر فعالیت هستهای این کشور نیست، بلکه مشکل آن است که ایران نشان داده است نه فقط بدون حمایت آمریکا، بلکه در حال درگیری و مناقشه با آمریکا نیز میتوان بزرگترین قدرت تکنولوژیک و نظامی منطقه بود. این پدیده، ایران را به یک الگو تبدیل کرده که بهار عربی (بیداریاسلامی) را در پی داشته است». ۴- اوایل دهه ۸۰ و در گرماگرم نخستین سالهای چالش هستهای کشورمان با تروئیکای اروپایی- فرانسه، انگلیس و آلمان- و چند ماهی بعد از اجلاس اکتبر ۲۰۰۳ تهران، طی یادداشتی با اشاره مستند به کارشکنیها و قانونگریزیهای حریف، نتیجه گرفتیم که چالش هستهای غرب با ایران اسلامی فقط یک بهانه است و این چالش را با استناد به شواهد و قرائن موجود، ادامه جنگ تحمیلی دانستیم که با تغییر شکل- و نه ماهیت- در عرصهای دیگر کلید خورده و به جریان افتاده است. پیشبینی کرده بودیم که آمریکا و متحدانش پرونده هستهای کشورمان را به شورای امنیت سازمان ملل میفرستند. آن روزها برخی از مسئولان محترم کشورمان، ابرو در هم کشیده و به کیهان اعتراض کردند که چرا «تخم بدبینی میافشاند!» و آقای «گری سیک» مشاور امنیتی رئیس جمهور آمریکا در مصاحبهای، کیهان را به «تندروی»! و «سنگاندازی»! در مسیر مذاکرات متهم کرد. ولی آن پیشبینی به حقیقت پیوست و آمریکا و متحدانش برخلاف بند«C» از ماده ۱۲ اساسنامه آژانس، پرونده هستهای کشورمان را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند». ۵- تأکید بر این واقعیت که چالش هستهای هرگز نقطه پایانی ندارد و رسیدن به «توافق» با حریف «ناممکن» و «محال» است، از آن جهت ضروری است که؛ الف: برخی از مسئولان محترم کشورمان برخلاف آنچه انتظار میرفت و میرود، از فراز و نشیب چالش ۱۱ ساله هستهای درس نگرفتهاند و هنوز با خوشبینی غیرموجه و بیدلیل به نتیجه مذاکرات مینگرند. بدیهی است که چنانچه این طیف از مسئولان محترم نگاه خویش را از تابلوی مذاکرات به «شناسنامه مذاکرات» برگردانند، کلید لغو تحریمها را در قفل مذاکرات نمیچرخانند. ب: اگر بپذیریم که حریف از چالش هستهای به عنوان یک بهانه برای تحریمها استفاده میکند و هرگز از آن دست نمیکشد، بیتردید، برای عبور از تحریمها به راهکارهای دیگری روی میآوریم و بسیاری از ظرفیتهای بر زمین مانده داخلی را به کار میگیریم که رویکرد به اقتصاد مقاومتی از جمله آنها و بااهمیتترین آنهاست. ج: چنانچه ما نیز به مذاکرات هستهای به عنوان آوردگاه و میدان جنگ با حریف نگاه کنیم، به جای امتیازدهی برای جلب اعتماد طرف مقابل، که میدانیم بینتیجه است، پاشنه آشیل حریف را نشانه میرویم و از اهرمهای فراوانی که در اختیار داریم برای ضربه زدن به آمریکا و متحدانش استفاده میکنیم. به عنوان مثال، چرا مجلس شورای اسلامی، طرحی را به تصویب نمیرساند که براساس آن، کشورهای اروپایی همراهی کننده با تحریمهای آمریکا را از اولویت مبادلات تجاری کشورمان خارج کند. هم اکنون کارخانه عظیم «رنو» و «پژو سیتروئن» فرانسه به برکت روابط اقتصادی پرحجم با ایران نفس میکشد و قطع این رابطه میتواند فرانسه را با بحران اقتصادی بزرگی روبرو کند و یا در حقوق بینالملل فصلی با عنوان حق مقابله بهمثل -RETALIATION- آمده است. این فصل به کشوری که حق قانونی آن از سوی یک یا چند کشور دیگر نقض گردیده اجازه مقابل به مثل داده است. جمهوری اسلامی ایران میتواند در واکنش به قطعنامه اتحادیه اروپا که تعهدآور بینالمللی نیست، از این حق استفاده کند و تنگه هرمز را به روی نفتکشهای حامل نفت برای کشورهای اروپایی تحریم کننده ایران ببندد. گفتنی است کشورهای اروپایی مجاز به خرید یا نخریدن نفت ایران هستند ولی قطعنامه اتحادیه اروپا تصریح دارد که این اقدام برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است. بنابراین جمهوری اسلامی ایران نیز با استناد به «کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو» و «کنوانسیون ۱۹۸۲ جامائیکا» که مدلول آن نظام حقوقی آبراهههای بینالمللی و حق عبور کشتیهاست، میتواند عبور نفتکشهای حامل نفت برای کشورهای اروپایی تحریمکننده ایران و یا کشتیهای اروپایی حامل کالا برای کشورهای منطقه را ممنوع اعلام کند و... د: اگر آنگونه که شواهد و نشانهها حکایت از آن دارند، بر این باور باشیم که چالش هستهای فقط یک بهانه برای تحریمهاست، دلیلی ندارد که همه توان کشور را درگیر مذاکرات کنیم و میتوانیم سطح مذاکرات را هم از مقامات بلندپایه- وزیر خارجه- به سطح کارشناسان و مدیران کل تنزل بدهیم. همین جا گفتنی است که ادامه مذاکرات به دو علت ضروری است. اول؛ اثبات غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و دوم آن که تیم هستهای کشورمان به لحاظ فنی و حقوقی که مبنای قانونی مذاکرات است نسبت به حریف دست برتر را دارد. ۶- متأسفانه جریان مرموزی در داخل کشور که به شدت شیفته آمریکاست و برخی از اصحاب فتنه ۸۸ نیز در آن نفوذ کردهاند، هرگونه نقد و پیشنهادی را بدون ارزیابی میزان کارآمدی آن، به حساب مخالفت با دولت محترم و یا تیم مذاکره کننده هستهای مینویسند و حال آن که هیچ منتقد دلسوز و دوستدار نظام، فرزندان انقلاب را به کوتاهی و بیتوجهی نسبت به منافع ملی متهم نمیکند، اگرچه به قول رهبرمعظمانقلاب، طرف مقابل اهل حیله و نیرنگ است و این واقعیت علاوه بر آن که هوشمندی و هوشیاری بیشتر تیم محترم مذاکره کننده را میطلبد، به دلسوزان انقلاب که دوستداران تیم مذاکرهکننده هستند نیز این حق را میدهد که دلواپس و نگران ترفندهای حریف باشند. چرا که فرزندان انقلاب بیتردید، منافع اسلام و انقلاب و مردم را نادیده نمیگیرند. اما احتمال این که خدای نخواسته در مواردی از سوی نمایندگان شیطان بزرگ فریب بخورند، وجود دارد. ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ شنبه 23 اسفند 1393برچسب:توافق, هستهای ,محال است,توافق هستهای ,محال است,توافق هستهای محال ,است,, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
این روزها اهالی شورای عالی کار در حال تعیین و تکلیف میزان حقوق کارگران در سال ۹۴ هستند اما واقعا حداقل حقوق کارگران در سال ۹۴ چقدر باید باشد؟ دلیل شما برای حقوق پیشنهادی چیست؟
sepidarkhabar.tk: از مهر. به انتهای سال نزدیک می شویم و بسیاری از کارگران این روزها رسانه ها را فقط با یک نیت رصد می کنند؛ میزان حقوف کارگران در سال آینده چقدر خواهد بود؟! چندی پیش محمدباقر نوبخت معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در رابطه با حقوق کارمندان در سال ۹۴ اعلام کرد: « با توجه به این که عمده هزینه های جاری را حقوق و دستمزد تشکیل می دهد، ما بنا بر پیش بینی تورم در سال آینده ومتوسطی که تا حدود ۱۴ درصد تخمین زده می شود درصد افزایش حقوق کارمندان نیز در ۱۴ درصد تعیین کرده ایم.» اما هنوز رقم دقیقی برای حقوق کارگران مشخص نیست. برخی از کارشناسان معتقد هستند که این حقوق باید با توجه به نرخ تورم افزایش یابد و برخی دیگر خواهان تکرار افزایش حقوق سال گذشته هستند تا ۲۵ درصد به دریافتی کارگران اضافه شود. هرچند که امسال تورم کاهش یافته اما میزان قیمتکالاهای اساسی تغییری نیافته است. در حال حاضر آخرین میزان اعلام شده نرخ تورم ۱۷.۸ است که اگر طی ماههای آینده کاهش نیابد دستمزد سال آینده کارگران حدود ۱۰۸ هزار تومان افزایش مییابد و حداقل حقوق ۶۰۸ هزار و ۹۰۰ تومان کارگران به ۷۱۶ هزار تومان است. اگر نرخ تورم به ۱۶ درصد برسد، میزان افزایش حقوق ۹۷ هزار تومان و حداقل دریافتی مشمولان قانون کار به ۷۰۵ هزار تومان خواهد رسید. اگر نرخ تورم حتی دو درصد کاهش و به ۱۵ درصد برسد، حداقل حقوق کارگران از ۶۰۸ هزار و ۹۰۰ تومان بهمیزان ۹۱ هزار تومان افزایش و به ۶۹۹ هزار تومان خواهد رسید. اگر نرخ تورم به ۱۴ درصد برسد، میزان افزایش حقوق ۸۵ هزار تومان و حداقل دریافتی کارگران ۶۹۳ هزار تومان خواهد شد. اما وزیر کار غیر از تورم عوامل دیگری را در تعیین حقوق کارگران دخیل می داند. ربیعی می گوید: « تورم، سبد هزینه خانوارها و سهم دستمزد در قیمت تمام شده به عنوان عوامل اثرگذار بر تعیین دستمزد هستند و رقم دستمزد باید با اتفاق نظر و تفاهم سه جانبه کارگر، کارفرما و دولت در سایه نظام مترقی چانه زنی تعیین شود.» هرچند که نظرات مختلفی در این زمینه ارائه می گردد و به طور مثال نادر قاضی پور عضو فراکسیونکارگری حداقل هزینه یک خانوار۴ نفره کارگری در ماه را ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برآورد کرد و درخواست ارائه بن و سبد کالا از سوی دولت برای کمک هزینه به کارگران و کارفرمایان را اعلام کرد. اما شما چه میزان افزایش حقوق را برای کارگران عادلانه می دانید؟ دلیل شما برای رقم پیشنهادی چیست؟
نظر شما چیست؟ شما کاربران گرامی می توانید با ارسال نظرات خود ذیل این خبر در این بحث مشارکت کرده و در رابطه با میزان حقوق کارگران در سال ۹۴ نظرات خود را با خوانندگان ما درمیان بگذارید. ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ شنبه 23 اسفند 1393برچسب:حداقل حقوق ,کارگران در سال ۹۴, چقدر باید باشد؟,حداقل حقوق کارگران, در سال ۹۴ چقدر باید باشد؟, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
sepidarkhabar.tk" عملیات گسترده نیروهای عراقی برای آزادسازی تکریت، مرکز استان صلاح الدین از دست تروریست های داعش چند روزی است که آغاز شده و این شهر استراتژیک اکنون در آستانه آزادی کامل قرار گرفته است.۱۳۹۳-۱۲-۲۲ ۱۴:۰۸
ادامه مطلب
لاستیک های جدید ساخته شده توسط کمپانی گودیر (Goodyear)، در حین حرکت اصطکاک را مهار کرده و گرمای آن را به انرژی الکتریسیته برای ماشین تبدیل خواهد کرد.
سsepidarkhabar: از مهر. کاربردهای صنعتی و روزمره، گرما به هدر می رود؛ برای مثال با حرکت خودروها بر روی آسفالت جاده ها، گرمای زیادی بر اثر اصطکاک تولید شده و با پراکنده شدن در زمین و هوای مجاور برای همیشه تلف می شود. مهندسان کمپانی لاستیک سازی گودیر، اخیراً نوعی لاستیک به نام BH-O۳ را معرفی کرده اند که توانایی مهار و به دام انداختن انرژی حاصل از اصطکاک را دارد. این تایر از لایه ای درونی برخوردار است که می تواند در حین حرکت، انرژی گرمایی را به دام انداخته و به سیستم الکتریکی خودرو تزریق کند. اینکه ماده درونی لاستیک چیست، نامعلوم بوده و اما گفته شده که می تواند به دو صورت تولید برق کند: هم از طریق حرکت تایر در جاده و هم با گرم شدن تایر به هر صورت دیگری که باشد، مثلاً قرار گرفتن در پارکینگی که قسمت کفی گرم دارد. هنوز چند سوال در مورد این تایر بی جواب مانده است: مثلاً چه درصدی از انرژی الکتریسیته مورد نیاز خودرو توسط این لاستیک ها تامین می شود؟ آیا استفاده از این تکنولوژی اختلالی در حرکت خودرو ایجاد خواهد کرد؟ و در آخر اینکه آیا قیمت این تایرها به صرفه خواهد بود؟ ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ شنبه 23 اسفند 1393برچسب:لاستیکهای جدید, انرژی تولید میکنند, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ جمعه 22 اسفند 1393برچسب:مردم آن سال ها ,و مردم این سال ها!,کاریکاتور,سپیدار خبر , سپیدار آنلاین, توسط محمد رضا رحمانی - بیرجند
سپیدار خبر: دکتر محمد نهاوندیان:
|
آیت الله محمد یزدی | آیتالله هاشمی رفسنجانی | آیتالله مومن | آیتالله شاهرودی |
35 رای | 25 رای | 13 رای | انصراف |
نتیجه دور دوم انتخابات
آرای مأخوذه | آیتالله یزدی | آیتالله هاشمی رفسنجانی | آرای باطله |
73 رای | 47 رای | 24 رای | 2 رای |
رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان:
به گزارش سپیدار خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ایشان با اشاره به ضرورت ارائه اسلام ناب در مقابل تلاش مستکبران برای ترویج اسلام هراسی در میان ملتها تأکید کردند: در بررسی علل و راه حلهای چالشهای موجود، باید از سطحی نگری پرهیز کرد و با ریشه یابی مسائل، به مدیریت منطقی آنها پرداخت.
ایشان با اشاره به شخصیت، سوابق و خدمات آیت الله یزدی، انتخاب رئیس جدید خبرگان را انتخابی مناسب و بجا خواندند و خاطرنشان کردند: این انتخابات، بسیار متین، و بدون حاشیه های رایج برگزار شد و می تواند الگویی برای دیگر دستگاهها باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به آیات متعدد قرآن مجید توجه به همه ارکان و احکام دین را، مطالبه اسلام برشمردند و تأکید کردند: در معارف اسلامی، چیزی به نام دین حداقلی نداریم و باید تحقق همه اجزاء اسلام و تحقق کامل دین مبین را هدف قرار داد و در این مسیر تلاش و حرکتِ رو به پیشرفت انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ضرورت حفظ و تقویت همه ابعاد اسلام در «صورت و سیرت» آن افزودند: حفظ «سیرت اسلام» یعنی در همه ظرفیتهایی که حرکت عمومی کشور، مردم و مسئولان را شکل می دهد، اسلام، هدف و آرمان قرار گیرد و برای رسیدن به آن برنامه ریزی رو به کمال بشود و همه در این مسیر حرکت کنند.
ایشان قلدرهای جهانی را معارض اصلی حرکت به سمت تحقق اسلام کامل برشمردند و افزودند: ترویج اسلام هراسی بوسیله دستگاههای تبلیغاتی و سیاسی صهیونیستها، نشانه هراس آنها از نابودی منافع نامشروعشان است.
رهبر انقلاب با اشاره به برخی سخنان دشمنان نظام که می گویند دنبال تغییر رفتار جمهوری اسلامی هستیم نه تغییر نظام، افزودند: تغییر رفتارِ نظام، یعنی ملت ایران از لوازم حتمی حرکت به سمت تحقق آرمانهای خود و اجرای اسلامِ کامل کوتاه بیاید و این هدف، در واقع همان تغییر نظام و نابودی سیرتِ دین در حرکت عمومی نظام اسلامی است که این بار، از این طریق دنبال می شود.
ایشان پرهیز از برخورد منفعلانه با پدیده «اسلام هراسی» را کاملاً ضروری برشمردند و افزودند: اسلام هراسی در حقیقت ترجمه هراس و سراسیمگی زورگویان بین المللی از اسلام سیاسی و اسلام حاضر در متن زندگی ملتهاست که ملت ایران با انقلاب اسلامی پرچمدار ایجاد، تثبیت و تقویت آن شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، تبدیل اسلام هراسی از تهدید به فرصت را کاملاً ممکن دانستند و افزودند: تلاش بیوقفه برای ترساندن ملتها و جوانان از اسلام، این پرسش را در کانون توجه افکار عمومی جهان قرار می دهد که علت این همه هجوم و حمله به اسلام چیست؟
رهبر انقلاب پاسخ صحیح به این پرسش را از طریق ارائه اسلام ناب به ملتها، دربر دارنده برکات بی پایان برشمردند و افزودند: باید همه توان خود را در این راه بکار بگیریم.
ایشان در تبیین ویژگی های اسلام ناب، خاطرنشان کردند: طرح اسلام طرفدار مظلوم و ضد ظالم، جوانان را در هر جای جهان، به ابتهاج و هیجان می آورد و به آنان می فهماند اسلام در حمایت از مظلومان و بی پناهان، برنامه عملی دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای، اسلام طرفدار عقلانیت، ضد «قشری گری و تحجر» و ضد اوهام و خرافات را از دیگر ابعاد اسلام ناب برشمردند و افزودند: باید اسلام متعهد در مقابل لاابالی گری، اسلام حاضر در متن زندگی مردم در مقابل اسلام سکولار، اسلام رحمت به ضعفا و اسلام جهاد با مستکبران را به جهان معرفی کنیم و از این طریق، پروژه اسلام هراسی دشمنان را به فرصتی برای جلب توجه ملتها به اسلام ناب تبدیل نماییم.
رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به چالشهای موجود میان ایران و آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله موضوع هسته ای، افزودند: باید با پرهیز از سطحی نگری، چالشها و مشکلات موجود را ریشه یابی کرد و از این طریق به راه حل منطقی دست یافت.
ایشان به عنوان یک مثال عینی، به صدمات ناشی از تحریم ها اشاره و خاطرنشان کردند: موشکافی دقیق، آشکار می کند که علت آسیبهایی که بخاطر تحریم متحمل شده ایم، وابستگی کشور به نفت و اقتصاد دولتی و عدم حضور مردم در متن اقتصاد است.
رهبر انقلاب با طرح سئوالاتی مهم افزودند: آیا اگر اقتصاد کشور و زندگی ملت را به درآمد نفتی وابسته نمی کردیم و با پرهیز از ادامه اشتباه اوایل انقلاب مبنی بر دولتی شدن همه مسائل، مردم را حقیقتاً وارد فعالیتهای اقتصادی می کردیم دشمن می توانست با تحریم نفتی و تحریم دستگاههای دولتی، این آسیبها را وارد آورد؟
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر مسائل را اینگونه ریشه یابی و علاج کنیم، مشکلات حل می شود و نگاهمان به محبت دشمن نخواهد بود.
رهبر انقلاب با اشاره به کارآیی این نگاه عمیق و منطقی در مدیریت چالشهای آشکار و پنهان با زیاده خواهان جهانی از جمله مسئله هسته ای افزودند: تیم هسته ای که رئیس جمهور محترم انتخاب کرده انصافاً خوب، امین، مورد قبول و دلسوزند و در حال کار و تلاشند اما با وجود این برادرانِ خوب، من نگرانم، چون طرف مقابل حیله گر و اهل خدعه و نیرنگ است و از پشت خنجر می زند.
ایشان با اشاره به یک اشتباه رایج مبنی بر اینکه اشخاص قدرتمند، نیازی به حیله گری ندارند افزودند: برخی فکر می کنند امریکا با این قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی، احتیاجی به نیرنگ و موذیگری ندارد اما برخلاف این تصور، امریکایی ها به حیله و فریب نیاز فراوانی دارند و الان هم همینگونه عمل می کنند و این واقعیت، ما را نگران می کند.
رهبر انقلاب با تأکید بر مراقبت از شگردهای امریکایی خاطرنشان کردند: امریکایی ها همیشه در آستانه زمان تعیین شده برای پایان مذاکرات، لحن خود را سخت تر، تندتر و خشن تر می کنند تا اهداف خود را محقق کنند که باید مراقب این حیله بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان سخیف و مشمئز کننده امریکایی ها در هفته ها و روزهای اخیر افزودند: یک دلقک صهیونیست در آنجا سخنانی گفت، مقامات امریکایی هم برای اینکه خود را کنار بکشند مطالبی گفتند اما در همان مطالب، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کردند که واقعاً حرف خنده آوری است.
ایشان خاطرنشان کردند: امریکایی ها و هم پیمانانشان در منطقه، خبیث ترین و جرارترین تروریستها یعنی «داعش» و امثال آن را ایجاد کردند و همچنان آنها را حمایت می کنند آن وقت اینگونه کارها را متوجه ملت ایران و نظام اسلامی می سازند!
رهبر انقلاب حمایت صریح دولت امریکا از دولت جعلی صهیونیست ها را یادآوری کردند و افزودند: واشنگتن از دولتی که رسماً به اقدامات تروریستی معترف است به زشت ترین شکل ممکن حمایت می کند و در عین حال جمهوری اسلامی را متهم می سازد.
رهبر انقلاب نامه اخیر سناتورهای امریکایی را حاوی نشانه های متعدد فروپاشی اخلاق سیاسی در نظام امریکا برشمردند و افزودند: همه کشورهای جهان طبق مقررات پذیرفته شده بین المللی، پس از تغییر دولتهایشان نیز به تعهدات خود پایبندند اما سناتورهای امریکایی رسماً اعلام می کنند اگر این دولت برود تعهدات او کأن لم یکن تلقی می شود، آیا این نهایت فروپاشی اخلاق سیاسی و متلاشی شدن درونی نظام امریکا نیست؟
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مقامات جمهوری اسلامی کار خود را بلدند و می دانند اگر هم به توافقی برسیم چگونه عمل کنیم که دولت امریکا بعدها نتواند زیر آن بزند.
رهبر انقلاب همچنین با بزرگداشت یاد مرحوم آیت الله مهدوی کنی او را عالمی عامل و دارای مجاهداتی تأثیرگذار خواندند و غفران و رحمت الهی را برای آن عالم فقید مسئلت کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، آیت الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری گزارشی از برگزاری هفدهمین اجلاس مجلس خبرگان بیان کرد.
آیت الله یزدی، بررسی روند مذاکرات هسته ای و مسائل داخلی کشور، تاکید بر لزوم تحقق عملی اقتصاد مقاومتی و پرهیز از شعار زدگی، ارائه گزارش از جایگاه اسلام در شرایط کنونی جهان و مسئله اسلامهراسی در غرب و نگرانی از برخی مسایل فرهنگی را از جمله مهمترین محورهای مباحث، نطقها و مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در اجلاسیه اخیر بیان کرد.
رلشگر جعفری در اجلاس خبرگان مطرح کرد:
به گزارش سپیدار خبر، سردار سرلشگر پاسدار محمدعلی جعفری پیش از ظهر امروز در دومین روز از هفدهمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به مأموریت های سپاه پاسداران در عرصه های نظامی، امنیتی، فرهنگی و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی به عنوان مأموریت اصلی، سخنان مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان و پاسداران انقلاب اسلامی را یادآور شد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیداری که در محضرشان بودیم فرمودند: حفظ انقلاب یعنی حفظ پیشروندگی انقلاب و همین مأموریت اصلی سپاه پاسداران است. تنها نیرویی که باید بتواند انقلاب را حفظ کند سپاه است.
وی گفت: با توجه به این مأموریت سپاه پاسداران، باید درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی سخن بگوییم. انقلاب اسلامی با سرعت خوبی در حال پیشرفت است و نمونه آن صدور روز افزون انقلاب اسلامی است. مرحله صدور انقلاب اسلامی، امروز وارد فصل جدیدی شده است و یکی از مصداق های آن همین نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا است که می بینیم با استقبال خوبی در خارج از کشور موجه بوده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران در بخش دیگری از سخنان خود به فتنه ۸۸ و پیامدهای آن برای کشور پرداخت و افزود: فتنه ۸۸ تهدیداتی را برای انقلاب اسلامی و کشور پدید میآورد که بحمدالله با قیام یکپارچه مردم در ۹ دی توطئه معاندان نظام اسلامی خنثی شد.
سردار جعفری همچنین بر ابعاد منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی و نقش تأثیرگذار انقلاب اسلامی تأکید کرد و اظهار داشت: حزب الله لبنان و مقاومت آن در برابر یکی از ارتش های مدعی جهان یعنی ارتش رژیم صهیونیستی، از معجزات انقلاب اسلامی است و نشانه نفوذ قدرتمندانه نظام اسلامی به عنوان سکاندار در منطقه است.
وی معرفی شدن ملت ایران، محبوبیت جمهوری اسلامی و عزت آن را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ارزیابی و تأکید کرد: این امر، در سایه لطف الهی روز به روز در حال گسترش است.
نقش مستشاری ایران در عراق و سوریه/ شعار «نه غزه، نه لبنان» دشمنی با اهداف بنیادین نظام است
فرمانده کل سپاه، در ادامه از نقش مستشاری جمهوری اسلامی در عراق و سوریه یاد کرد و پاکسازی مناطق عراق از گروه های تروریستی و داعش با کمک و مشاوره فرماندهان نظامی سپاه پاسداران را نیز یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی تحلیل کرد و افزود: امروز نه تنها فلسطین و لبنان، بلکه مردم عراق و سوریه نیز به نقش اثرگذار انقلاب اسلامی اذعان دارند و در این زمینه قدردان ملت ایران هستند و با وجود تبلیغات دشمن و راه انداختن بحث عرب و عجم، آنچه شاهد هستیم نزدیکی بیش از پیش این دو ملت است.
سردار جعفری بر تفکر انقلابی برای مقابله با توطئه دشمنان داخلی و خارجی تأکید کرد و گفت: شعار «نه غزه، نه لبنان» در واقع دشمنی با اهداف بنیادین جمهوری اسلامی است، اما آزادی سیاسی که امروز در ایران اسلامی هست و در خیلی از کشورهای مدعی دموکراسی نیز وجود ندارد، نباید موجب شود افراد در قالب های مختلف و توطئه های گوناگون، دستاوردهای انقلاب اسلامی را زیر سؤال برده و بر آن خدشه کنند.
وی همچنین از نقش عمیق بسیج در خنثیسازی فتنه ها یاد کرد و با اشاره به اقتدار دفاعی کشور گفت: اقتدار نظامی و دفاعی ما با تکیه بر پشتوانه مردمی، مرهون فناوری های روزافزون سپاه و خودکفایی در این عرصه هاست که دشمنان همه برخلاف میل باطنی شان به آن اذعان دارند.
فرمانده کل سپاه همچنین از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سازندگی به ویژه در مناطق محروم در راستای محرومیتزدایی گزارشی ارائه داد و آن را در راستای مأموریت های این نهاد ارزشمند و انقلابی ارزیابی کرد.
حل مشکلات فرهنگی و اقتصادی «عزم جدی و مدیران کارآمد» میخواهد
سردار سرلشگر جعفری، از بروز برخی ناهنجاری های فرهنگی و اقتصادی و وجود فسادهای اقتصادی انتقاد کرد و گفت: برای فائق آمدن بر مشکلات فرهنگی و اقتصادی، نیازمند عزم جدی و استفاده از مدیران کارآمد هستیم که بتوانند در لحظه بحران، با مدیریت بحران از عهده عبور انقلاب از مشکلات به خوبی برآید.
وی با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، از جمله مسئولیت های انقلاب اسلامی را اسلامی کردن جامعه در همه عرصهها دانست و افزود: اسلامی کردن جامعه از اهداف انقلاب اسلامی است که باید برای تحقق آن بکوشیم و این امر، مستلزم تلاش مستمر همه مردم و مسئولان نظام است که باید تحقق پیدا کند.
بر اساس این گزارش، پس از سخنرانی سردار جعفری، چند نفر از اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره سخنان وی نکاتی را مطرح کردند.
امیر قلعه نویی:
به گزارش سپیدار خبر از مهر, امیر قلعه نویی پس از شکست یک بر صفر روز پنجشنبه تیمش برابر نفت تهران به خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی گفت: فکر می کنم بازی خوبی بود و هر دو تیم فوتبال خوبی را ارائه کردند. ما از روی همان نقطه که در تمرینات کار کرده بودیم گل خوردیم. ما برنامه های نفت را می دانستیم ولی کمی بدشانس بودیم و چند موقعیت داشتیم که از آنها استفاده نکردیم.
وی افزود: باید به مسئولان نفت، منصوریان و بیرانوند تبریک بگویم. اگر بیرانوند نبود ما چند گل می زدیم. البته آنها هم می توانستند تعداد گل هایشان را بیشتر کنند. ما هم دو بازیکن خود را نداشتیم. ما هنوز در کورس هستیم و فقط چهار امتیاز از صدر عقب هستیم و باید برویم نقاط ضعف را برطرف کنیم و برای بازیهای آینده آماده شویم.
قلعه نویی در مورد رابطه اش با منصوریان گفت: این برد مبارک منصوریان و تیمش باشد. این فوتبال است و تمام شد. خودم توصیه کردم که منصوریان بیاید دنبال مربیگری. متاسفانه برخیها فضاسازی می کنند که اتفاق درستی نیست.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با رد اظهار نظر مسئولان باشگاه در مورد انتخاب داور این بازی گفت: نمی دانم این شایعات از کجا مطرح شده بود. این مسائلی غیر اخلاقی است که از سوی افرادی مطرح شده و نباید شاهد چنین اتفاقاتی باشیم.
وی در مورد حضور کم تعداد تماشاگران در ورزشگاه گفت: شاید شب عید است و مردم به فکر خرید عید هستند. شاید هم مشکلات اقتصادی دارند و نمی توانند به ورزشگاه بیایند. امیدوارم بعد از این تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه ها بیشتر شود.
نویسنده:حسن احمدیان
به گزارش سپیدار خبر گزارشات منتشر شده در شماره قبلی مهر مشرق در خصوص بررسی سفر همزمان سفیر سوئیس و سعید جلیلی به خراسان جنوبی و اختصاص بودجه 10 میلیارد تومانی برای ساخت آرامگاه حکیم نزاری با واکنش های زیادی در سطح استان مواجه گردید که لازم گردید به طورمختصر به لزوم طرح مباحثی از این دست در نشریات بپردازیم.
با گسترش خبرگزاري ها و پايگاه هاي اطلاع رساني ، با توجه به ماهيت خبر ونقش زمان در خبر رساني ، مطبوعات بيشتر به پيگيري ، نقد ، تحليل وشفاف سازي پيرامون خبر روي آوردهاند. اين رويكرد كه به نوبه خود وظيفه مطبوعات را سنگين تر كرده ، در هفته نامه ها بيشتر به چشم مي خورد.
نقد يكي از شاخص هاي تاثير گذار در كار رسانهاي و مطبوعاتي است. وجود فضاي نقد و نقادي در هر جامعه اي قطعاً باعث رشد و پويايي آن جامعه خواهد شد و فقدان آن نيز مانع رشد و توسعه در بخش هاي مختلف است. البته نقد بايد سازنده باشد. در چنين نقدي ، تنگ نظري ها و كوته نگريها جايگاهي ندارد، بلكه در نقدي كه قصد دارد رو به رشد و تكامل باشد و وضعيت مطلوب را براي جامعه اي به ارمغان بياورد، نگاه قانوني ، اخلاقي با گرايش معطوف به منافع شرايط عمومي جامع و شهروندان حاكم خواهد بود. مطمئنا نقد منصفانه مشكلات و مسایل فرهنگی در فضای مطبوعات و رسانه ها به پویایی و ارایه راه حل های كاربردی كمك می كند
يكي از رسالت هاي مطبوعات در نظام جمهوري اسلامي ايران نيز بر طبق قانون مطبوعات روشن ساختن افكار عمومي وبالا بردن سطح معلومات ودانش مردم در زمينه هاي گوناگون خبري ، انتقادي ، اجتماعي ، سياسي و نظاير اينه مي باشد. همچنين بر طبق فصل سوم همين قانون ، مطبوعات حق دارند نظرات ، انتقادات سازنده ، پيشنهادها وتوضيحات مردم و مسئولين را با رعايت موازين اسلامي و مصالح جامعه درج وبه اطلاع عموم برسانند ودر ماده 4 همين فصل آمده است كه هيچ مقام دولتي وغير دولتي حق ندارد براي چاپ مطلب يا مقاله اي در صدد اعمال فشار به مطبوعات برآيند ويا به سانسور و كنترل نشريات مبادرت كند .
به نظر مي رسد بعضي از دستگاههاي اجرايي در استان تمايل ندارند خود را در معرض نقد قرار دهند و يا داده ها و اطلاعات عمومي موجود در حوزه عملكرد اين دستگاهها ، مورد بررسي ، تحليل و نقد قرار گيرد. نقش متوليان فرهنگي در استان به عنوان حمايت كنندگان مطبوعات در مهيا كردن زمينه هاي نقادي و تبيين ضرورت وجود نقد در جامعه رسانه اي بسيار مهم است.
به عنوان یک رسانه از همه مدیران اجرایی دستگاههای مختلف استان انتظار داریم ظرفیتهای نقدپذیری را در خود بالا برند و حداقل تحمل شنیدن نقدهایی که به آنها میشود در خودشان ایجاد کنند.
این انتظار از اعضای شورای فرهنگ عمومی بیشازپیش است و به عنوان اینکه کار رسانه را کار فرهنگی میدانیم، انتظار ما از اعضای شورای فرهنگ عمومی استان این است ظرفیت های نقدپذیری را در خود ایجاد کنند که اگر در آنها وجود نداشته باشد، در سایرمسئولین اتفاق نخواهد افتاد.اعضای شورای فرهنگ عمومی به عنوان الگو در شنیدن نقد رسانهها تحمل داشته باشند ورسانهها را در انجام وظایف اصلیشان کمک کنند. نقد را به عنوان یک از شاخصهای تأثیرگذار در کار رسانه میدانیم و اطلاعرسانی صادقانه و شفاف جهت تبادل آرا و افکار در جامعه از وظایف رسانهها میباشد.مطمئنا کارکرد رسانه در نقدهایی است که در نشریه خود منتشر میکند و رسانه بدون نقد، رسانهای بيخاصيت است که کارکرد خودش را ندارد.
كم كاري دولتي ها درباره عملي كردن مطالبه مهم مقام معظم رهبري و ورود فعال بسيج
به گزارش سپیدار خبر از مهرمشرق، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی 29 بهمن 92 از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد و از آن تاریخ تاکنون دولت، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مسئولان کشوری و استانی موظف و مکلف به اجرا و اعمال این سیاستها شدهاند، با اين وجود به نظر مي رسد اين مطالبه در خراسانجنوبي كمتر از سوي مسئولان جدي گرفته شد و اين تنها بسيج بود كه توانسته در زمينه اقتصاد مقاومتي فعاليت هاي گسترده اي انجام دهد.
فراموشي دولتي ها
كم كاري مسئولان دولتي درباره عملي كردن مطالبه رهبري درباره اقتصاد مقاومتي سبب شد تا پايگاه خبري خاورستان در گزارشي به اين موضوع بپردازد. در بخشي از اين گزارش آمده است. «حال با گذشت یک سال انتظار بیان و ارائه گزارش عملکرد و اقدمات عملی از سوی مسئولان بودیم.برخی خیلی شفاف حرفهای خود را بیان کردند، البته برخیها با این صراحت حرف زدنها مخالف بودند و سریع موضع گرفتند.برخی دیگر هم تنها به گفتن چند حرف بسنده کردند.البته گفتنی است که برخی ها اصلا اهل مصاحبه نیستند.هر گاه به فرمانداران تماس گرفتیم یا فرصتی برای مصاحبه نداشتند یا از زیر بار جواب دادن شانه خالی کردند که تنها موفق به گفتگو با دو فرماندار استان شدیم. برخی مدیرکل ها که اصلا با شنیدن نام اقتصادمقاومتی از سوی ما انگار تازه این نام را می شنوند.برخی علی رغم ندانستن مفهوم اصلی اقتصاد مقاومتی تمام اقدامات خود را در راستای اقتصاد مقاومتی دانستند.به سراغ عالی ترین مقام دولت در استان رفتیم استاندار اقدام خود در خصوص اقتصادمقاومتی را سفر هیئت دولت به استان بیان کرد.
همچنين یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی توجه به تولید بومی است که در این راستا به فضای تولید و بازار سری زدیم.تولیدکننده ها و کسبه نیز نه تنها فضای تولید را اقتصادمقاومتی ندانستند بلکه تمام اقدامات در خصوص تولید را واردات عنوان کردند و از احاطه شدن فضای بازار توسط خارجی ها در ایران گلایه کردند.حتی در خراسانجنوبی همایشی هم در خصوص اقتصادمقاومتی برگزار نشد و مسئولان به سادگی از کنار سیاست های اقتصادمقاومتی گذشتند.
بي توجه به ظرفيت هاي اقتصاد مقاومتي در استان
كم كاري دولتي ها در شرايطي است كه خراسانجنوبی از استانهایی است که میتواند در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش ویژهای ایفا کند، در بخش کشاورزی این استان در زمینه تولید محصولاتی چون زرشک، زعفران، عناب، پسته، پنبه، شتر و انار رتبه دار در کشور است.در حوزه دامپروری و دامداری و تولید گوشت سفید و تخممرغ نیز ظرفیت خوبی در استان خراسان جنوبی وجود دارد علاوه بر روستاییان عشایر استان نیز خودکفا در تولید هستند.
این استان حدود یک و نیم تن ذخایر معدنی و 371 معدن فعال دارد و حجم ذخیره قطعی معادن این استان بالغ بر 1.5 میلیارد تن برآورد شده که سالانه 7.7 میلیون تن آن استخراج می شود.مهمترین معادن فعال استان شامل خاک صنعتی، زغال سنگ، مس، سنگ تزئینی، آهن و منیزیت است. استقرار و فعالیت 465 واحد صنعتی در استان و کارخانه های برجسته ای نشان دهنده ظرفیت بالای این استان در صنعت دارد.قالیبافی، سفالگری، رنگرزی، آهنگری، مسگری، حصیربافی، سبدبافی، نمدمالی، زیلوبافی، پارچه بافی، نوغان داری، ریسندگی، گلیم بافی، جاجیم بافی، زرگری، دباغی و سوزندوزی، از جمله صنایع دستی خراسانجنوبی هستند.
در زمینه گردشگری نیز استان در کشور مثالزدنی است و آثاردیدنی و تاریخی در این استان ثبت شده است که باید با استفاده از ظرفیت این بخش به تحقق اقتصاد مقاومتی جامه عمل پوشاند.حال با وجود این ظرفیت ها در استان مسئولان به سادگی از کنار سیاست هایی گذشتند که چند سالی است مقام معظم رهبری به عناوین مختلف موضوع اقتصاد را در شعار سال یادآورمی شوند و بر اساس این مقوله سالهای اخیر را با مسائل اقتصادی اعم از نوآوری و شکوفایی، اصلاح الگوی مصرف، جهاد اقتصادی، اقتصاد مقاومتی و همت و کار مضاعف و امسال نیز اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و میریت جهادی نامگذاری کردهاند که بیانگر این است که ایشان آسیبها را به خوبی شناسایی کردهاند که اگر مسئولان نگاه عملیاتی و اجرایی به این فرمایشات رهبری داشتند امروز به نقاط قابل قبول و موفقتری دست مییافتیم.
انتقاد از بي توجهي مسئولان
بي تفاوتي مسئولان به اقتصاد مقاومتي واكنشهايي را به همراه داشت. از جمله آن ميتوان به صحبتهاي سردار نظري فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی اشاره كرد. سردار نظري در اين باره گفته است:«در روزهای پایانی سال متاسفانه شاهد عدم عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در سطح مورد توجه مقام عظمای ولایت هستیم و این به دلیل عدم باور صحیح جامعه ما در مقاومت در اقتصاد است.»
حجتالاسلام سید ابراهیم مهاجریان مقدم امامجمعه طبس هم به 29 بهمن 92 سالروز ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت:« در شهرستان طبس علی رغم پیگیری مسئولین فرمانداری، شورای اسلامی و نماینده مردم در مجلس هیچ اقدام چشمگیر و مثمر ثمری در تحقق اقتصاد مقاومتی صورت نگرفته است.مسئولین شهرستان پیگیر راه اندازی طرح هایی از قبیل کک و فولاد طبس و همچنین طرح بندر خشک در طبس بودند که با افتتاح و راه اندازی این طرح ها بیش از 5 هزار نفر سرکار می شدند اما تا این لحظه هیچ کدام عملیاتی نشده است.»امام جمعه طبس با انتقاد از وزارت کشور در خصوص واردات صدها ماشین خارجی، گفت:«ادارات ما باید در بحث اقتصاد مقاومتی پیشگام باشند نه اینکه استانداری زیر پای هر فرماندار ماشین 140 میلیونی کره ای بیاندازد و مدیران ادارات ما به دنبال زیباسازی اتاق های ریاست خود و برگزاری سمینارهای کذایی و میهمانی های تجملاتی باشند.
مهاجرایان مقدم با بیان اینکه یکی از مهم ترین چیزهایی که به استقلال و اقتصاد مقاومتی ضربه می زند قاچاق است، افزود:«دولت با حمایت از تولید کننده داخلی و جلوگیری از قاچاق کالا و ورود کالاهای خارجی و مردم با مصرف تولیدات داخلی باید به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند.تحقق اقتصاد مقاومتی در استان نیازمند اراده جدی مردم و مسئولین، قناعت، قطع امید از کشورهای خارجی و بیگانه و دلبستن به ظرفیت های داخلی می باشد.»امام جمعه طبس در پایان با اشاره به اینکه استفاده از کالاهای داخلی نیارمند فرهنگ سازی می باشد، یادآور شد:«ادارات نباید از وسایل خارجی استفاده کنند و در تحقق اقتصاد مقاومتی ادارات باید پیشگام مردم حرکت کنند اما متاسفانه در دو سه ماه اخیر ما شاهد استفاده فرمانداران از ماشین های کره ای در دولت تدبیر و امید هستیم و به نظر من استاندار باید پژو، فرماندار روآ و امام جمعه باید پراید داشته باشد.»
بسيج فعال در اقتصاد مقاومتي
بر خلاف دولتي ها، بسيج نقش گسترده اي در عملي كردن شعار رهبري در باب اقتصاد مقاومتي داشته است و در اين باره فعاليت هاي گسترده اي را در سطح روستاها و شهرهاي استان انجام داده است. محمد زهرایی مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی درگفتگو با خبرنگار مهرمشرق با بیان اینکه زمانی کشور از تحریم های اقتصادی کمترآسیب می بیند که جلوی واردات بی رویه و بی سامان گرفته شود گفت:« اقتصاد مقاومتی حلقه مفقوده اقتصادی کشور است که اگر درست تبیین شود مطئنا اقتصاد ما نیازی به خارج نخواهد داشت.»
وي به برنامه هاي بسيج درباره اقتصاد مقاومتي اشاره كرد و افزود:« اقتصاد روستا و توانمندی روستا اولین گام بسیج سازندگی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی بوده است که اگر در روستاها شغل ایجاد شود شاهد مهاجرت نخواهيم بود. شناسایی استعدادهای منطقه و به خصوص ایجاد مشاغلی که به آب کمتری احتیاج داشته باشد از اهداف ما در روستا بود که در این زمینه 284 کارگاه کمک اشتغال مقاومتی با تسهیلاتی بالغ بر 2میلیارد ریال درسال گذشته و 405 کارگاه کمک اشتغال امسال ایجاد شد که تسهیلاتی بالغ بر 3میلیارد ریال به این کارگاه اعطا شد.»
زهرابي از جمله عرصه های اقتصاد مقاومتی استان را کارگاه های تولید قارچ، ورمی کمپوست، صنایع دستی، صنایع تبدیلی، شتر مرغ، ماکیان، آبزیان، زنبور عسل، گلخانه، زعفران و پرورش دام سبک و سنگین دانست و اظهار داشت:«در برنامه هايمان ساخت استخر ذخیره آب، لوله کشی اولويت هاي ما در روستاها است و با توجه به اینکه استان کم آبی هستیم باید محصولاتی را تولید کنیم که به آب کمتری احتیاج دارد تولید شود .ایجاد هسته فلاحین در بین کشاورزان منطقه از ديگر فعاليت هاي بسيج است . در اين طرح كشاورزان تجربیات هم در سه مرحله کاشت و داشت برداشت را به همديگر منتقل کنند و معمولا در این هسته یکی از کشاورزان نمونه مدیر حلقه است.»
بدون شرح….
ارسلان قاسمی عزیز تیشرت بسیار جالبی پوشیده که خیلی هم به او میاید !
ارسلان قاسمی و نشان افتخار «آفتابه طلایی»
یک جوان ۲۰ ساله با صرف ۳۰هزار پوند سعی کرد خود را به ” کن ” عروسک مذکر مجموعه باربی تبدیل کند. او میگوید این آرزوی دیرینه او بوده که به حقیقت پیوسته است.
سپیدارخبر: او یک برزیلی است و تا کنون ۴ عمل جراحی شامل بینی ، چانه، فک ، تزریق سیلیکون به سینه انجام داده است تا هرچه بیشتر شبیه ” کن ” باشد.
او اضافه میکند دوست دارد یک مدل باشد ، او عاشق عروسک است و هنگامیکه در ۱۶ سالگی در یک رقابت مدلینگ برنده شد تصمیم گرفت یک عروسک زنده باشد. او میگوید همه اطرافیانم به من میگفتند شبیه عروسک هستم و همین باعث شد تصمیم به جراحی بگیرم.
او برای حضور در برنامه های تلویزیونی ۱۰ هزار پوند میگیرد و به زودی یک ثروتمند تمام عیار خواهد شد.
گروه سیاسی، یک موسسه امریکایی که در زمینه خدمات پژوهشی و مشاورهای و بازاریابی از جمله انجام نظرسنجی فعالیت میکند، در گزارش جدید خود که ادعا کرده از انجام یک نظرسنجی از مردم ایران تولید شده است، ادعا کرد که محبوبیت دکتر روحانی در 3 ماه گذشته کاهش یافته است.
به گزارش سپیدار خبر، بر اساس گزارشی که سایت العربیه وابسته به خاندان سلطنتی سعودی با ذوق و شوق از موسسه امریکایی آیپز (Information and Public Opinion Solutions LLC)منتشر کرده، برپایه این نظر سنجی آمار کسانی که عملکرد حسن روحانی را به طور کلی رضایت بخش میدانند، با تقریبا 9 درصد کاهش نسبت به ماه آبان 1393 به 49 درصد رسید.
این در حالی است که بر خلاف ادعای موسسه مزبور، گزارش های واقعی از داخل کشور و استقبال های گسترده از رئیس جمهور در سفرهای استانی نشان می دهد، نه تنها از محبوبیت وی و دولت کاسته نشده است، بلکه به دلیل جدیت دولت در عمل به وعده
به گزارش سپیدار خبر از ایسنا, مشاور وزیر کشور و معاون امور اجتماعی مرکز امور اجتماعی و فرهنگی در خصوص ساماندهی تعطیلات سال آینده، گفت: اگر بخواهیم تعطیلات رسمی خود را با سایر کشورها هماهنگ کنیم نباید سلیقهای برخورد کنیم.
رضا محبوبی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از نظر دولت در حال حاضر وضعیت تعطیلات در سطح کشور به جای کارکرد مثبت کارکردی منفی داشته و اغلب شهروندان نمیتوانند برنامهریزی مشخصی برای بهرهوری از ایام فراغت خود داشته باشند. به علاوه چون عمده تعطیلات کشور بر اساس تاریخ قمری و متغیر است موجب میشود افراد نتوانند با برنامهریزی به موقع از تمام فرصت و ظرفیتهای گردشگری استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه وزارت کشور جهت ساماندهی تعطیلات در پی جمعآوری نظرات مراجع مختلف است، ادامه داد: به عنوان مثال، ما ظرفیتهای عظیمی در جنوب کشور داریم، اما به دلیل نبود تعطیلات زمستانی نمیتوانیم از آن بهرهمند شویم. همچنین میتوان اذعان کرد که متاسفانه حتی تعطیلات مذهبی هم با بیبرنامگی و به بطالت میگذرد. از سوی دیگر در اکثر موارد شروع سال تحصیلی هم بر اساس زمانبندی تعیین شده در تقویم پیش نمیرود، چرا که به عنوان مثال اگر اول مهر وسط هفته باشد ناخودآگاه روز اول مدارس تا شنبه هفته بعد به تعویق میافتد.
وی همچنین افزود: در واقع ساماندهی صرفاً به معنای کاهش یا افزایش تعطیلات نیست، بلکه ما باید تمام این بینظمیها را در نظر گرفته و تعداد تعطیلات را با برنامهریزی دقیقی در اختیار شهروندان قرار دهیم. در حال حاضر تعطیلات رسمی کشور 26 روز است و ایران از این بابت دومین کشور دنیا است، این در حالی است که ما فقط روزهای جمعه را به طور رسمی میشناسیم، اما در سایر کشورها شنبه و یکشنبه پشت سر هم تعطیلاند، از این رو میتوان گفت ما در مجموع کمترین تعطیلات را داریم.
محبوبی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی نیز گفت: مراجع و متخصصان مختلف در این رابطه فهرستهای مختلفی ارایه میدهند، اما در نهایت تمام آنها دارای فصل مشترک هستند. به علاوه اغلب مولفههای عنوان شده در مجامع مختلف علیرغم تلاشهای صورت گرفته، روند افزایشی داشته و از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند، از این رو باید تمام اهتمام خود را جهت علتیابی رشد آسیبها به کار گیریم.
وی با اشاره به اینکه باید تصمیمات اساسی در سطح ساختاری صورت گیرد، تصریح کرد: تکیه بر دینداری و افزایش سرمایههای اجتماعی دو مولفهای هستند که تاثیر بسزا و چشمگیری در کاهش آسیبهای اجتماعی دارند. از طرفی ارتقاء سطح دینداری مردم تنها بر عهده نهادهای سیاسی نیست، بلکه یک باور عمومی است، به علاوه تمهیداتی که منجر به افزایش سرمایههای اجتماعی میشود نیز کاهش آسیبها را به دنبال دارد.
محبوبی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال، در ماه مبارک رمضان سطح نزاع و سرقت به شکل معناداری کاهش مییابد، در نتیجه میتوان گفت زمینهسازی برای پررنگ کردن اعتقادات مردم اثر مستقیم روی کاهش میزان ناهنجاریها میگذارد.
گروه فرهنگی - فساد جنسی در امریکا، این روزها دیگر حکومت و جامعه و نخبگان نمیشناسد. در سطح دولت مردان، وزیر خارجه آمریکا "رندی بری" را به عنوان نخستین نماینده ویژه منحرفان جنسی معرفی کرد. این دیپلمات آمریکایی مأموریت یافته از حقوق آنها در سراسر جهان دفاع کند!
به گزارش سپیدار خبر، از بولتن. دویچه وله با پوشش این خبر آورده است: «وزیر خارجه آمریکا در مراسم معرفی بری در واشنگتن تصریح کرد: دفاع و گسترش حقوق اولیه دگرباشان جنسی هسته اصلی وظایف این نماینده، در راستای دفاع از حقوق بشر است که قلب و وجدان سیاست ماست.»[!]
رندی بری که خود نیز همجنسباز است، تا کنون سرکنسول آمریکا در آمستردام بود. او به زبانهای اسپانیایی و عربی تسلط دارد. وبسایت رسانه دولتی آلمان در ادامه نوشته است: «وزیر خارجه آمریکا در مراسم معرفی بری تأکید کرد که نماینده ویژه دگرباشان جنسی، برای دنیایی بدون خشونت و تبعیض علیه دگرباشان جنسی[!] تلاش خواهد کرد.»
وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه از اینکه در ۷۵ کشور دنیا همجنسبازی هنوز جرم است، ابراز تأسف کرد! کری در پایان اظهارات خود در حمایت از منحرفان جنسی، مدعی شد: «این نبرد هنوز به پیروزی نرسیده، اما اکنون زمان از دست دادن شهامت نیست.»[!]
اما برسیم به سطح مثلا نخبگان جامعهی امریکایی. شاید نمونهی خیلی واضح آنرا بتوان در بین هنرمندان و اهالی هالیوود دید. به طور مثال، اسکار امسال در نمایش عریانی و ابتذال نه تنها دست کمی از سنوات سابق نداشت بلکه برهنه شدن مجری مرد آن حاشیه ای بزرگتر از متن را رقم زد.
امسال نیز بزرگترین رویداد سینمایی با معرفی نامزدها به پایان رسید اما مثل همیشه برخی حاشیه ها پررنگ تر از متن بودند. آنچه در تازه ترین دوره اسکار بیش از همه خودنمایی می کرد ابعاد نمایش برهنگی از سوی بازیگران زن بود. در حالی که از زنان انتظار پوشش مناسب تری وجود دارد ناباورانه این مردان بودند که خود را در درون کت و شلواری با یقه کیپ حبس کردند!
علاوه بر پوشش نامناسب و مبتذل از سوی زنان در اسکار 2015 ، عرضه بدن های خالکوبی شده آنها امسال بیشتر به چشم می خورد. و بالاخره ... بدتر از همه برهنه شدن مجری مرد این دوره از اسکار بود. البته سال گذشته نیز الن دیجنرس مجری همجنس باز آمریکایی اسکار 2014 را اجرا کرد. او که امروزه یکی از مطرح ترین چهره های تلویزیونی دنیاست یک بار هم در سال ۲۰۰۷، اجرای مراسم اسکار را بر عهده داشت.
در بین مردم امریکا هم فساد جنسی بیداد میکند. به طور مثال در بین دانشجویان این کشور که ویژهترین قشر هر جامعهای محسوب میشوند، گزارشهای وحشتناکی از فساد جنسی به گوش میرسد. به طور مثال چندی پیش، موسسه "Princeton Review"در رتبهبندی که اخیرا اعلام کرد، دانشگاه "آیوا" را با حدود 126هزار دانشجو، از لحاظ برگزاری "پارتیهای دانشجویی" به عنوان "فاسدترین دانشگاه آمريکا" معرفی کرده است.
این رتبه بندی بر اساس تعداد بار فروشیهاي محوطه دانشگاه و تعداد "پارتیهاي غير اخلاقي" که بر گزار میشود صورت میگیرد. در این گزارش آمده است حدود 75 درصد از دانشجویانی که در این پارتیها شرکت میکنند بیش از حد معمول "مشروبات الکلی" مصرف میکنند.
ريیس این دانشگاه در رابطه با مصرف بیش از اندازه الکل توسط دانشجویان در این دانشگاه اذعان کرد: "تلاش می کنیم فرهنگ حاکم بر این دانشگاه را اصلاح کنیم و از دانشجویان خواستهایم در مصرف مشروبات الکلی زیاده روی نکنند". در تحقیق موسسه Princeton Review بیش از 126 هزار دانشجو مورد مطالعه قرار گرفت و بطور متوسط در هر دانشگاه از 333 نفر درباره رفتار دانشگاه در زمینههای مختلف از جمله برگزاری پارتیها دانشجویی سوال شد.
همهی اینها وقتی بیشتر مایهی تأسف میشود که میبینیم عدهای خودباخته در ایران هستند که امریکا، با این شرایط وحشتبارش آرمان آنها محسوب میشود و این آرمان کذایی را در جامعه تبلیغ میکنند. خوب است قبل از پذیرش هر نوع تبلیغ چنین افرادی، به اهل موضوع مورد تبلیغ آنها نگاهی دقیق داشته باشیم تا ببینیم به سمت چه واقعیتی دعوت میشویم.
وی همچنین از قدرت های جهانی خواست تا به کی یف فشار آوردند تا به درگیریهای مسلحانه در شرق این کشور پایان دهد.
یانوکویچ گفت: برای پایان یافتن این درگیری، جامعه بین المللی باید بر رهبری اوکراین فشار آورد تا جنگ را متوقف کند. تنها گفتگو می تواند کشور را از بن بست خارج کند و قدرت های بزرگ نیز باید ضامن اجرای کامل توافقنامه ها باشند.
وزیر خارجه فرانسه: در صورت حمله به ماریوپل تحریمهای بیشتری علیه روسیه وضع میشود
وزیر خارجه فرانسه نیز امروز چهارشنبه هشدار داد که اگر شهر بندری ماریوپل از سوی جدایی طلبان مورد حمله قرار گیرد، مسکو با تحریم های بیشتری مواجه خواهد شد.
لوران فابیوس تصریح کرد که مشکل امروز به طور ویژه مربوط به شهر ماریوپل است. ما به روس ها به طور روشن گفته ایم که اگر حمله جداگانه ای به این شهر صورت گیرد، همه چیز به شدت تغییر خواهد کرد از جمله مفاد مربوط به تحریم ها.
کی یف به شدت نگران آن است که شهر 500 هزار نفری ماریوپل، هدف بعدی استقلال طلبان باشد. بحران اوکراین موجب شده تا سطح روابط روسیه و غرب به پایین ترین حد پس از پایان جنگ سرد برسد.
اتحادیه اروپا و آمریکا پیش از این به بهانه دخالت روسیه در تحولات اوکراین، تحریم های اقتصادی و تجاری زیادی را علیه مسکو اعمال کرده اند.
عفو بینالملل: هر دو طرف درگیر در شرق اوکراین، مرتکب جنایات جنگی شدهاند
سلیل شتی دبیر کل عفو بین الملل در مصاحبه با ایتارتاس تصریح کرد: ارسال احتمالی سلاح به اوکراین می تواند خطر استفاده از این سلاح ها را در موارد جدید نقض حقوق بشر، افزایش دهد.
وی در ادامه افزود: ما به طور روشن اعلام کرده ایم که ارسال سلاح به اوکراین می تواند موجب افزایش موارد نقض حقوق بشر در این کشور شود. این خطر واقعی وجود دارد که این سلاح ها احتمالا برای نقض حقوق بشر مورد استفاده قرار گیرد. در مورد درگیریهای اوکراین، ما احساس می کنیم که دو طرف به طور گسترده ای مرتکب جنایات جنگی شده اند که نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.
سلیل شتی افزود: هر دو طرف از گلوله های خمپاره و راکت با تعداد بالای تلفات غیر نظامیان استفاده کرده اند.
دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور انساندوستانه در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که تعداد تلفات مربوط به درگیری های خشونت بار در شرق اوکراین به بیش از 5793 نفر رسیده است. سازمان ملل در این گزارش از زخمی شدن بیش از 14595 نفر در درگیری های شرق اوکراین خبر داده است.
به گزارش سپیدار خبر, از مشرق. اعزامی به منطقه عمومی رزمایش سپاه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه رزمایش پیامبر اعظم 9، طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: ایران از یک نیروی توانمند و هوشمند نظامی در آبهای عمان برخورد است و میتواند با کمک سایر کشورها امنیت منطقه را تأمین کند.
وی با بیان اینکه ضرورتی برای حضور بیگانگان در منطقه وجود ندارد، افزود: تکنولوژیهای نظامی ایران میتواند در اختیار کشورهای همسایه باشد و آنها میتوانند روی قدرت نظامی ایران حساب کنند.
رئیس مجلس تصریح کرد: توانمندهای نیروهای مسلح ایران در کنار کشورهای همسایه و در مقابل قدرتهای نظامی بیگانه است و همه امکانات سپاه برای صیانت از منافع ملی و حفاظت از کشور است و کشورهای قدرتمند نیز بدانند با افزایش ناو نمیتوانند شرایط منطقه را تغییر دهند.
لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه برگزاری این رزمایش تأثیری بر روابط دیپلماتیک خواهد داشت یا خیر، گفت: اصولا هرچه مؤلفههای استقلال بیشتر باشد، در گفتوگوهای بینالملی نتایج مثبتی خواهیم گرفت. مجلس توجه خاصی به بوجه بنیه دفاعی دارد و آنرا در اقتدار کشور مؤثر میداند و در حوزه سیاسی هم هرچه همگراییها بیشتر باشد، دست ما در عرصههای بین المللی بازتر خواهد بود.
به گزارش سپیدار خبر، از فارس. «راب نیکلسون» وزیر امور خارجه کانادا ضمن ابراز حمایت از موضع «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در قبال برنامه هستهای ایران گفت که نگرانیهای وی درباره آنچه که تهدید برنامه هسته ای ایران را خواند، تأیید میکند.
به گزارش روزنامه گلوب اند میل کانادا، سخنگوی نیکلسون روز سهشنبه (دیروز) اعلام کرد که دولت فدرال کانادا معتقد است که تمامی گامهای دیپلماتیک باید برداشته شود تا اطمینان حاصل شود که ایران هرگز به تسلیحات هستهای دست پیدا نمیکند.
«یوهانا کویینی» سخنگوی وزیر خارجه کانادا مدعی شد: «ایران سابقه مخوفی در امور حقوق بشر دارد و یک کشور حامی تروریسم است و جاهطلبیهای هستهای طولانی مدتی داشته است. ایران به طور مداوم خواستار نابودی بزرگترین همپیمان ما در خاورمیانه یعنی اسرائیل بوده است و بنابراین تا زمانیکه رژیم ایران به تهدید صلح و امنیت بینالمللی ادامه داد، تحریمهای کانادا علیه این کشور ادامه خواهد داشت.»
حمایت کانادا از رژیم صهیونیستی در حالی افزایش یافته است که سخنرانی «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا در تاریخ 3 مارس با موجی از انتقادات مقامات آمریکایی و حتی مقامات صهیونیستی روبرو شده است، چراکه این سخنرانی درست دو هفته قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی اسرائیل و سه هفته قبل از مهلت تعیین شده برای ایران و 1+5 برای رسیدن به توافق چارچوبی در زمینه برنامه هستهای ایران صورت میگیرد.
معاون امور بینالملل ستاد حقوق بشر ایران چندی پیش در خصوص وضعیت حقوق بشر در کانادا گفته بود: «که در همین کانادا که هرساله بانی قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران است، نقض حقوق بومیان کانادا بیداد میکند. گزارشهای بسیار متعدد و موثقی در این باره نه تنها از سازمانهای حقوق بشری و غیردولتی بلکه مکانیزمهای حقوقبشری وابسته به سازمان ملل متحد در مورد نقض گسترده حقوق بومیان کانادا توسط هیئت حاکمه کانادا منتشر شده است.»